Alla linkki Tending sivuille, josta löytyy tietoa tulevasta yhdistelmästä:
http://www.tending.info/pentue.html

Puuma aloitti juoksunsa odotettua aikaisemmin, lauantaina 21.12.2013. Niinpä alettiin kovalla tohinalla järjestää kaikkia käytännön kuvioita astutusreissun toteutumiseksi!
 
Puumalta otettiin proge maanantaina 30.12, joka näytti vielä siinä vaiheessa hieman alle 2. Arvio oli, että juoksun edetessä tavanomaisesti, olisi hyvät astuspäivät to-la hujakoilla. Mutta eihän sitä koskaan ihan tarkasti tiedä. Laivaliput saatiin varattu keskiviikolle 1.1., joten olisimme passelisti Ruotsissa juuri torstai aamuna.
 
Palaset alkoivat siis loksahdella kohdilleen ja reissuun pääsy varmistua! Matkaseurakseni sain Tesun.
 
Reissuun lähdettiin siis uuden vuoden päivänä ja ennen Turkuun suuntaamista käytiin vielä juhlimassa Zipin mitalijuhlia Lahdessa. Samalla Rimma jäi Ninalle ja Timolle hoitoon. Rimmalla oli nimittäin ihan oma reissu edessä agilityä kisaamaan Eckeröhön :)
 
Puuman ja Jokun laivamatka sujui tavalliseen tapaan:
WP_001135-normal.jpg
 
Matka Tukholmasta Örebrohun, Zotin kotikaupunkiin sujui myös jouhevasti. Majoittumisen jälkeen nuoripari Zot ja Puuma pääsivät vihdoin tutustumaan toisiinsa metsälenkin merkeissä. Zot oli koko ajan kovin kiinnostunut Puumasta ja Puumakin käänteli häntäänsä hanakasti. Parivaljakko siis hurmasi toisensa, vaikkei tällä ensitapaamisella vielä astumista tapahtunutkaan. Puuma ja Zot pääsivät vielä torstaina tapaamaan toisiaan useampia kertoja mutta yrityksistä huolimatta ei astutus vielä onnistunut, pitkälti varmasti ihan kokemattomuudesta johtuen.
 
Lähiseudun maastot olisivat houkutelleet kaivamaan jälkikamat esille!WP_001151-normal.jpg
 
Perjantaina Puuma ja Zot tapasivat taas toisensa - ja astutus saatiin onnistumaan! Olipa hieno juttu!

Lauantai aamuna käytiin Örebron koiraklubilla treenaamassa. Saimme nähdä Zotin pk-tottiksen sekä Zotin puolisiskon treeniä (sama emä kuin Zotilla). Zot työskenteli hyvällä asenteella ja vauhdikkaasti. Zot jättikin kaikin puolin todella mukavan vaikutelman niin vapaalla ollessaan kuin harrastuksissa!

Sen jälkeen taas Puuma ja Zot pääsivät taas treffaamaan. Ja astutus onnistui :) Hienoa!

Siitä matka jatkuikin sitten parin välietapin kautta kohti Tukholmaa ja kotimatkaa. Oli hieno ja jännittävä reissu; mukavia ihmisiä, paljon edestakas ajamista, jännittäviä hetkiä ja vielä paljon muuta! Nyt ei auta kuin odottaa, jotta näkee tuottiko reissu tulosta ja saatiinko alulle uusia pikku-Puumia ja pikku-Zoteja.

Suurkiitos Tesulle matkaseurasta ja kaikesta avusta!

Zot ja Puuma. Kuva Hanna Högström
 1598276_10152174834954532_595917260_n-no